За нас

Когато в началото на 2015 назря моментът да се ангажираме с ново начинание, решихме да се фокусираме над бизнес, с който да се гордеем и да правим с удоволствие. Открихме, че привързаността ни към домашните любимци в семейството, може да обедини широк кръг приятели, близки и непознати в отдадени почитатели на професионалния ни проект – търговия с продукти за кучета.

Първи наш партньор в това начинание стана чешката компания Мира-Мар. От дълги години тя е фокусирана в производството на първокачествени кучешки лакомства, произведени с любов и грижа.
Целта ни е с времето да обогатяваме своето портфолио с различни категории висококачествени продукти, които да можем с гордост и без колебание да препоръчаме на близки приятели и клиенти.
Така през 2017 започнахме да представляваме JULIUS K9 – водещ европейски производител на пълна гама от аксесоари за кучета с ненадминато качество и дизайн, както и чешкия бранд NATIVIA – суперпремиум храна за кучета и котки.
През 2018 започнахме партньорство с AVICENTRA – производител на продукти за птици и гризачи, сред които са вече най-харесваните ръчно изработени крекери на пазара.

Очакваме ви скоро сред нашите клиенти, за да се уверите, че сме подбрали артикули с доказан произход и качество.

Бифит-Ка