Посрещни есента с Бифит-ка и новите брандове професионални храни за домашни любимци

Есенно-зимният сезон обикновено е съпроводен с промени в режима на кучето, които могат да засегнат ежедневните му разходки, температурите, на които е изложено или цялостната физическа активност, която изпълнява.

Това често изисква адаптация на хранителния режим, от който любимецът има нужда. Редовното осигуряване на точни енергийни запаси, витамини или хранителни добавки за оптимално здраве и максимален комфорт обаче, може да се окаже предизвикателно.

Ето защо този сезон Бифит-ка представя два нови професионални бранда за храни на домашни любимци, които могат да ви подпомогнат в целогодишното съставяне на менюто на любимеца за гарантиране на оптимална грижа и комфорт.

От тази есен при нас вече може да намерите първокласните сухи и хипоалергенни храни за кучета на добре познатия ви бранд Julius-K9Vital Essentials и Hypoallergenic, както и ред специализирани предложения от лидера при храните за кучета и котки FitActive.

Предложения от JULIUS-K9

JULIUS-K9® е позната и доверена марка на професионални треньори на кучета, водачи на кучета и собственици на домашни любимци в цяла Европа. Това доверие е спечелено от високото качество на предлаганите продукти, които са били старателно проучени и тествани.

Julius-K9 Vital Essentials

Всички сухи храни на JULIUS-K9 VITAL ESSENTIALS съдържат:

  • естествени съставки;
  • фибри от плодове и зеленчуци;
  • специална защита на ставите без добавена захар;
  • Омега-3 от натурални източници.

Предлага се в две версии за израстнали кучета – говеждо и ориз и пиле и ориз.

Julius-K9 Hypoallergenic

Хипоалергенните сухи храни на Julius-K9 съдържат същите предимства, но постигнати от специални рецепти без пилешко месо.

Така, в мрежата на Бифит-ка вече може да откриете – риба и ориз за израснали кучета и агнешко и ориз за подрастващи кучета.

Предложения от FitActive

Fit-Active e знакова марка храни за домашни любимци, която е въведена за пръв път на пазара в Унгария през 2013 г. от доказания производител на храни за домашни любимци Panzi Pet. Брандът представя над 50 продукта за кучета и котки под формата на сухи храни, консерви и хранителни добавки, разработени под строг ветеринарен контрол. Широката продуктова гама посреща нуждите на всеки стопанин и е съобразена с възрастта, големината, породата и начина на живот на любимеца.

Във всеки продукт с марката Fit-Active може да откриете следните предимства:

  • ветеринарно контролирани рецепти за укрепване на имунната система, защита на ставите и стимулиране на растежа на любимеца;
  • старателно подбрани висококачествени съставки от най-добрите производители, които включват единствено месо и кост, без субпродукти;
  • ненадминат вкус и аромат;
  • конкурентни цени в сравнение с други супер брандове.

Бифит-ка предлага внимателно подбрана селекция от над 20 продукта на марката за кучета и котки, сред които:

За пълна информация относно предлаганите продукти от двете марки разгледайте секция Храни за кучета на сайта на Бифит-ка, както и посетете физическия магазин в София на ул. „Ястребец“ 25. В допълнение към сухите храни в дигиталния ни магазин на място може да откриете широка селекция от консерви, паучове, лакомства и други изкушения за кучета и котки, предлагани единствено офлайн.

***

Общото между голямото разнообразие от нови продукти е доказаният производител на храни за домашни любимци Panzi Pet, който участва и в разработването на продуктите на Julius-K9.

Подгответе се за есенно-зимния сезон с предложенията на Бифит-ка!

Четете още любопитни факти и полезни съвети в грижата за най-добрия си приятел като се абонирайте за бюлетина ни тук!

Доскоро!