Общи условия

Общи условия

Общи условия за ползване на Онлайн магазин ” Бифит-Ка”

Моля прочетете внимателно описаните по-долу условия, преди да използвате информацията в уеб сайта!

Всяко физическо или юридическо лице, което възнамерява да извърши покупка чрез Онлайн магазин ”Бифит-Ка”, трябва да попълни и потвърди верността на данните в регистрационната форма, като по този начин създава свой клиентски профил.

Регистрация на профил:

Чрез регистрация клиентът придобива потребителско име и парола, с които се идентифицира в Онлайн магазин ”Бифит-Ка” .

Изразява съгласието си с настоящите Общи условия за ползване на Онлайн магазин ”Бифит-Ка” .

Получава правото да извършва валидни поръчки за закупуване на стоки, предлагани от Онлайн магазин ” Бифит-Ка”, както и да отказва изпълнението им по надлежният ред.

Допуска се изпълнение на поръчки и без регистрация, но в този случай клиента не може да се възползва от специалните оферти за регистрирани потребители.

Цени и характеристики на стоките:

Посочените цени в онлайн магазина са крайни с включен ДДС.

Основните характеристики и цени на стоките са указани за всеки продукт. Стойността на доставката не е включена в цената на продукта, тя може да бъде видяна в секция „Цени за доставка”.

Промяна на цени на стоки:

Онлайн магазин ” Бифит-Ка” има право да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката.

Защита на лични данни:

С цел закупуването на продукти или услуги от Онлайн магазин ”Бифит-Ка” Вие подавате лична информация. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Онлайн магазин ”Бифит-Ка” използва личната информация, единствено с цел да подобри услугите, които Ви предлага. Ние използваме изпратената от Вас информация, за да може да получим необходимите данни за изпълнение на Вашата заявка.

Изпратената от Вас информация НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица.

Поръчка:

Доставката става след потвърдена регистрация на клиента и направена поръчка за доставка на стока. В поръчката клиентът посочва начин на плащане и телефонен номер за връзка. Всяка валидна и приета поръчка получава автоматично потвърждение на посочения от него имейл. Клиенти пазаруващи без регистрация потвърждават своята поръчка по телефон.

Онлайн магазин “Бифит-Ка”  си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина, ако попълнените данни на клиента не са валидни, ако клиентът фигурира в нашата база данни като некоректен потребител или ако няма наличност от поръчаната стока. Чрез имейл или обаждане клиентът бива уведомен за липсата на даден продукт от поръчката. Поръчката може да бъде изпълнена дори и да липсва определен артикул, ако клиентът при подаването на своята поръчка е изявил желание за това.

Потвърждението на поръчката става чрез имейл или по телефона в рамките на работния ден.

Клиентът може да откаже или да промени поръчка преди нейното потвърждение.

Срокове и цени за доставка:

Доставките се извършват чрез куриерска фирма Спиди в цяла България до вратата на клиента.

Поръчката се изпълнява в рамките на 1 до 3 работни дни и се изпраща в деня на постъпване, ако е направена до 15.30 часа в работен ден.

В случай на забавяне клиентът, ще бъде уведомен своевременно чрез email или по телефона.

Цената на доставката е еднаква за цялата страна:

– за поръчки до 50лв. – фиксирана цена от 4,90лв.

– за поръчка над 50 лв. – безплатна доставка до офис на Спиди и фиксирана цена от 4,90лв. до адрес

– за поръчки над 100лв. – безплатна доставка до офис на Спиди или до адрес

Плащане :

Плащането може да бъде извършено единствено с наложен платеж на куриера при доставка на стоката. 

Връщане на стока:

Клиентът може да се откаже от сключен договор за покупка на стоки в срок от четиринадесет работни дни, считано от датата на получаване на стоката. В случай на отказ, молим получените от нас стоки да бъдат съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество и външен вид. При отказ от договора, стоките трябва да бъдат върнати за сметка на купувача в тяхното първоначално състояние, опаковката, в която нормално се предлагат в търговската мрежа. В противен случай, прекратяването на договора става след  договаряне на обезщетение за намалените потребителски свойства на стоката.

Съпровождащата документация към върнатата стока, трябва да бъде:

– стоковата разписка, с която пътува заявката с попълнена в най-долната част  банкова сметка на клиента, по която ще се възстанови платената сума, и причините за връщане на поръчката;

– копие или оригинал от касовата бележка.

Парите се възстановяват на клиента по посочената от него сметка чрез банков превод в срок до 14 дни.

Проблем със стока в гаранция:

При проблем с артикули в гаранционен срок, артикулът трябва да ни бъде изпратен за сметка на купувача заедно с копие от касовата бележка  и гаранционна карта.

ФИРМЕНИ ДАННИ:

Бифит-Ка ЕООД

ЕИК:BG203476729

МОЛ: Дарина Николова